Ugrás a tartalomra

Tisztelt Partnerünk!

Beszállítóink a nemzetközi alapanyag ellátási és szállítási nehézségekre hivatkozva folyamatosan árat emelnek, ezáltal mi is arra kényszerülünk, hogy más cégekhez hasonlóan napi árakat határozzunk meg. Saját gyártású termékeink alap árai változatlanok maradnak, de korrigálnunk kell az aktuális alapanyag ár és szállítási költség ingadozással.

Minden beérkező megrendelést írásban igazolunk vissza, az aktuális napi áron. Amennyiben a visszaigazolt megrendelés ellen 2 munkanapon belül nem emelnek írásos kifogást, a visszaigazolást elfogadottnak tekintjük.

Megértésüket kérjük a jelenlegi helyzetben és bízunk abban, hogy továbbra is folytathatjuk a közös munkát.


 

EU Pályázat

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: KOLLÁR PAKK Csomagolástechnikai, Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe: Műhely bővítése és technológiai fejlesztés a Kollár Pakk Kft.-nél

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-02239

A szerződött támogatás összege: 40 589 708 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A Projekt befejezésének dátuma: 

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósításával Műhelyépület bővítése, egy Simítózáras tasakgyártógép, és 3 laptop beszerzése történt meg. A projekt megvalósításával a növelni tudjuk termelési kapacitásainkat, két műszakban is tudunk tasakokat gyártani, csökkenni fognak költségeink, növekedni fog árbevételünk és nyereségünk, ami hozzájárul a munkavállalói létszám megtartásához.

>>>>>>>>>>>


A Kollár Pakk Kft. a GINOP-1.2.2-15-Mikro- kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatásának keretében sikeres gépbeszerzési pályázatot nyújtott be.
 
A kedvezményezett neve: Kollár Pakk Kft.
A projekt címe: Gépbeszerzés a Kollár Pakk Kft.-ben.
A szerződött támogatás összege: 5.400.000 Ft
A támogatás mértéke: 50%
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt megvalósításával a vákuum tasak, fedőfólia, aromazáró tasak mikro lyukasztását és tépéskönnyítő perforálását tudjuk megoldani. Ezáltal az általunk gyártott csomagolóanyag még hatékonyabban szolgálja a természetes csomagolási módok kialakítását.
A projekt befejezési dátuma: 2016.december 8.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-00472
 
>>>>>>>>>>>


Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.


A kedvezményezett neve: Kollár Pakk Kft.
A projekt címe: Kapacitásbővítése a Kollár Pakk Kft.-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00344
A szerződött támogatás összege: 47 691 823 Ft
A támogatás mértéke: 29,9 %
A projekt tartalmának bemutatása: A pályázat megvalósításával egy KSFQ-1300G magas sebességű fóliavágó állomás és ASP típusú talpas, simítózáras tasakkészítő gép beszerzése történt meg, valamint új üzemcsarnok létesítése. A meglévő géppark bővítésével, az új eszközök üzembe helyezésével a létrejövő termelési technológia lehetőséget nyújt ahhoz, hogy gyorsabb, költséghatékonyabb és gördülékenyebb legyen a gyártás, a magas minőség megtartása mellett.
A projekt befejezési dátuma: 2020.01.08.

Kollárpakk telephely